ندای لرستان

آخرين مطالب

پیش بینی هواشناسی لرستان فردا | پیش بینی آب و هوا لرستان فردا 19 بهمن ماه 1403 | هواشناسی خرم آباد گفتگو

پیش بینی هواشناسی لرستان فردا | پیش بینی آب و هوا لرستان فردا 19 بهمن ماه 1403 | هواشناسی خرم آباد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - صفحه اقتصاد - مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: براساس تحلیل فعالیت سامانه بارشی از روز پنجشنبه تا صبح روز یکشنبه روی جو استان فعال است که در این بازه زمانی برای همه نقاط استان سبب باران، گاهی رعد و برق، رگبار برف در مناطق معتدل، بارش برف در شهرهای سردسیر و ارتفاعات و نواحی کوهستانی، وزش باد شدید، کاهش دما می‌شود.
وی اضافه کرد: پیرو هشدار سطح زرد صادره در این مدت بروز مخاطراتی همچون اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، ایجاد رواناب و آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها، انسداد گردنه‌های برف گیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر به سبب بارش برف، کولاک برف، احتمال ریزش کوه، وزش باد شدید موقتی و ... رخ خواهد داد.
مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: پرهیز از سفرهای غیرضروری بویژه در گردنه‌ های برف گیر، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی و سوخت کافی بویژه در عبور از نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌ گردی و ورزش‌ های هوایی، آمادگی نیروهای امدادی و راهداری و شهرداری‌ها، عدم تردد در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها و ... توصیه می‌شود.
مرادپور بیان کرد: تا صبح روز جمعه با تقویت این سامانه بارشی بر مقدار و شدت بارش‌ها افزوده می‌شود بخصوص در نواحی شمالی، مرکزی و شرقی استان که امروز هشدار سطح نارنجی نیز صادر شد.
مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: از ظهر روز جمعه تا ظهر شنبه بارش‌ها غالبا به صورت خفیف و پراکنده هستند مجددا از بعدازظهر شنبه به صبح یکشنبه موج دوم این سامانه بارشی سبب بارش باران و برف در سطح استان می‌شود و از صبح یکشنبه و بخصوص برای صبح روزهای دوشنبه و سه‌شنبه با توجه به نفوذ سامانه کاهش دماهای شبانه قابل توجه خواهد بود.
هواشناسی خرم آباد طی 24 ساعت آینده

ندای لرستان

آب و هوای لرستان فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوا آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی لرستان فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی لرستان امشب؟ خبر فوری از هواشناسی لرستان فردا؟ هوای روز جمعه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز صاف است؟ روز جمعه هوا سرد است؟ روز جمعه بارانی می شود؟ لرستان فردا جمعه بارانی می شود؟
آماده باش راهداری لرستان در پی هشدار هواشناسی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان گفت: راهداران و اکیپ‌های راهداری استان در آماده باش کامل هستند، هم استانی‌ها از سفر‌های غیرضروری بپرهیزند.
راهداران لرستان در آماده‌باش کامل هستند عارف امرایی گفت: در پی هشدار‌های هواشناسی مبنی بر بارش برف و باران در لرستان، راهداران استان با آماده‌باش کامل در محور‌های مواصلاتی مستقر شدند.
وی ادامه داد: هم اکنون 370 نیروی راهدار، 294 دستگاه ماشین آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین در قالب 39 تیم راهداری آماده خدمت به مردم هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان تأکیدکرد: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده بر بارش‌های سنگین و احتمال اختلال در تردد‌ها از مردم تقاضا داریم از سفر‌های غیر ضروری جداً پرهیز کنند و از تردد در مسیر‌های روستایی و گردشگری خودداری کنند.
امرایی یادآور شد: برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌ها سامانه 141 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در قالب سامانه پیامکی 1000141، سایت 141، اپلیکیشن 141 و پاسخگویی شبانه روزی تلفن 141 در خدمت مردم است.
مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا لرستان فردا چهارشنبه 17 بهمن ماه 1403 | هواشناسی خرم آباد طی 24 ساعت آینده | هواشناسی لرستان فردا

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1009406/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

خطری که زنان با یائسگی زودرس را تهدید می‌کند

تیم داوری بازی خیبر و چادرملو اعلام شد

فرماندار: خانه‌های تاریخی بروجرد به بخش خصوصی واگذار شوند

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

عرضه بنزین و نفت‌گاز کماکان بر بستر سامانه هوشمند سوخت

آیا بر کیفیت کالای خشکبار و آجیل نیز نظارتی وجود دارد؟

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

علیه اصلاح طلبان رادیکال

ناقوس مرگ ناتو

سنگ‌اندازی‌ها تا زمین خوردن پزشکیان ادامه خواهد داشت

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

آغاز طرح نظارت بر نمایندگی‌های خدمات پس از فروش خودرو

واکنش نماینده کارفرمایان صندوق تامین اجتماعی به حقوق پیشنهادی انجمن صنفی کارگران

کاهش قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار ثابت ماند

ماجرای ضرر چند صد میلیارد تومانی از واردات پیاز

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی

تعیین حداقل مزد 1404 کارگران به هفته آینده موکول شد

وزیر جهاد کشاورزی: ممنوعیت صادرات برخی اقلام برای تعدیل قیمت‌هاست

جدیدترین برآورد از قیمت مسکن ملی

رئیس انجمن صنفی کارگران: با حقوق 7 میلیونی سفره‌ای برای کارگران باقی نمانده است

11/5 میلیون ایرانی در 9 ماهه امسال به مسافرت خارجی رفته‌اند

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران

کشتیرانی ایران رکورد زد

افزایش تعداد مراکز تجاری ایران در کشورهای غرب آسیا

رئیس انجمن صنفی کارگران: افزایش دستمزد کارگران باید حداقل از 50 درصد باشد

حذف 14 سم پر خطر کشاورزی

سقف برداشت از خودپرداز 300 هزار تومان شد

ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد

افزایش چند برابری قیمت گوشی در سال آینده تکذیب شد

جام رمضان و محفل شهدایی ویژه ایثارگران در 15 استان کشور برگزار می‌شود

امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران